joi, 28 iulie 2016

RALUCA LĂZĂRUȚ - DIAVOLIȚA CU CHIP ANGELIC



La una din cele două ediții a reality-show-lui „Big Brother” apărea o fată frumoasă care se numea Raluca Lăzăruț.
Din prima a mărturisit că prezența ei acolo se datora faptului că dorea să devină celebră.
Cu chip angelic, tupeu cât cuprinde, cu un zâmbet cuceritor și dotată cu un corp de invidiat, unii afirmând că are unul din cele mai frumoase funduri din România părea a avea porțile succesului deschise.
Cine era de fapt Raluca Lăzăruț?
Conform biografii.famouswhy.ro:
Raluca Lazarut este o tanara din Deva, care a cochetat ani de zile cu modelling-ul. S-a mutat la Timisoara pentru a urma cursurile Facultatii de Litere-sectia engleza-romana, de la Universitatea de Vest. Cariera:In acelasi timp s-a angajat ca translator la Agentia Regionala de Dezvoltare si a incheiat un contract cu o agentie de modelling. Insa mirajul Capitalei a influentat-o si pe Raluca, ea lasand Timisoara si pozand sexy in FHM, ca "studenta lunii". Raluca a ajuns cunoscuta datorita participarii la concursul "Big brother". Si-a anuntat parintii ca vrea sa participe la Big Brother numai dupa ce a ajuns in cea de-a doua faza a selectiei, alaturi de 599 de canditati. Ea a motivat acest gest prin dorinta de a avea o cariera in televiziune. Dupa ce s-a terminat concursul, ofertele au inceput sa apara pentru frumoasa bruneta, astfel ca a facut o emisiune de divertisment la National tv. S-a mutat apoi pentru aproape 2 ani de zile la pupitrul stirilor sportive de la Antena 3. In prezent, Raluca este prezentatoarea emisiunii "Super Bingo Metropolis" de la Antena 1. inca din adolescenta. In timpul facultatii a inceput sa participe la prezentari de moda.Pe scurt despre Raluca Lazarut:Nume: Raluca LazarutLocul nasterii: Deva, RomaniaData nasterii: 05 Noiembrie 1982Parinti: Mama Liliana Stef, tatal Voicu LazarutFrati/Surori: Un frate HoriaCuloarea ochilor: VerziCuloarea parului: SatenInaltime: 1.69Greutate: 54 kgDimensiuni: 90-60-89Nationalitate:RomanEtnie: RomanStare civila: NecasatoritaOcupatie: PrezentatoareStudii: Facultatea de Litere
Raluca Lazarut s-a facut remarcata inca de cand a participat la emisiunea "Big Brother", dar a intalnit succesul dupa ce a pozat in revista "Playboy" si a fost cooptata in echipa de la Antena 1.
Raluca Lazarut este una dintre cele mai frumoase femei din televiziune de la noi, furand inima multor barbati din showbiz-ul autohton, a reusit sa fascineze prin frumusetea ei, dar si prin naturaletea ei.
O altă biografie a Ralucăi e publicată în 2012 pe vedeteblog.com :

Biografia RALUCA LAZARUT, Viata ca teatru de la BIG BROTHER la JURNAL DE STIRI KANAL D

RALUCA LAZARUT a implinit 30 de ani. De la BIG BROTHER,la aparitia in PLAY-BOY, prezentatoarea stirilor de pranz ,KANAL D a traversat tineretea,acum traieste perioada inceputului de maturizare. Nascuta la 5 noiembrie 1982,la DEVA a terminat FACULTATEA DE LITERE a UNIVERSITATII DE VEST  TIMISOARA. Are un frate care s-a casatorit de curand iar RALUCA a devenit nasa fetitei fratelui.




RALUCA LAZARUT a pasit  spre experienta BIG BROTHER cu speranta ca va cunoaste celebritatea. Si asa s-a si intamplat.  A intrat in lumea mondena s-a afisat la bratul crailor de DOROBANTI. A suscitat interes printre barbatii mondeni. Doar era domnisoara fara inhibitii. Aparitia in revista cu iepuras destinata barbatilor a insemnat mereu o rampa de lansare.


raluca lazaruta wiki blog vedete
RALUCA s-a aratat mai departe lipsta de emotii in fata paparazzilor care relatau  cum isi punea slipul direct pe plaja, si nu isi facea probleme de imagine. In schimb conduce cu placere un BMW,dar nu isi pune ochelarii cand sofeaza. Si asta desi are un defect de vedere. Poarta ochelarii doar acasa . Atunci cand prezinta jurnalele poarta lentile de contact.

A relatat in repetate randuri ca vede viata ca pe o piesa de teatru. "NU CONTEAZA CAT DE SCURTA SAU CAT DE LUNGA ESTE VIATA ,CI CAT DE BINE JUCATA ESTE." Si-a amenajat singura apartamentul si e fericita desi s-a despartit de ultimul iubit ,medicul stomatolog din PITESTI, TIBERIU IRIMIA.

Se pare ca desi au stat impreuna patru ani, RALUCA nu a dorit sa isi intemeieze o familie si nici nu a dorit sa devina mama. Desigur ca isi doreste aceste lucruri dar nu acum. RALUCA este o femeie directa care nu se sfieste  sa spuna lucrurilor pe nume. Se trezeste dimineata si cu zambetul pe fata ii spune iubitului ca nu il mai iubeste. Probabil ca deocamdata nu o deranjeaza sa fie singura.

Raluca spune ca singuratatea are beneficii cum ar fi acelea ca are mai mult timp si nu are cui sa dea explicatii mai ales cand doreste sa inopteze la un prieten. Si are destul timp pentru o intalnire magica cu prietenele. Poate lua masa in oras si se poate delecta cu o masa delicioasa.

Domnisoara RALUCA are gusturi rafinate cand vine vorba de preferinte culinare.  Mancarea libaneza si cea turceasca,fructele de padure, ananasul si supa crema de rosii sunt doar cateva din mancarurile preferate.
Nu se ingrijoreaza pentru caloriile acumulate. La 1,69 cm inaltime  are 54 de kg. Si ca orice domnisora care se mandreste si cu un intelect cel putin pe masura fizicului, RALUCA isi petrece mult timp citind.

GABRIEL GARCIA MARQUEZ,ORHAN PAMUK, SARA GRUEN sunt scriitorii preferati. Cand are timp RALUCA mai trece pe la sala de sport. Si inotul si echitatia intra in ecuatie cand e vorba de mentinerea siluetei. RALUCA are o biblioteca mare  si nu e doar pentru decor. Soferita RALUCA e grijulie cand vine vorba de masina pe care o conduce. Aidoma multor domnisoare din show-biz,RALUCA are o masina dotata cu lucruri de schimb, creme, parfumuri ba chiar si ceva mancare pentru orele petrecute in trafic. De preferinta ceva care sa nu ingrase. Daca vei sta alaturi de RALUCA atunci cand sofeaza te va invita la o portie de pufuleti.

RALUCA colectioneaza fanioane din vremea copilariei,o pasiune mostenita de la tatal sau. In colectia ei vom gasi peste 50 de fanioane. si multe stilouri. Ce ii mai place RALUCAI? Sa scrie. Nu este exclus ca peste ani bruneta sa revina la catedra doar  facultatea pe care a terminat-o ii permite sa predea limba romana si engleza. Sau poate se va ocupa de scris un roman.

Cine citeste poezie are un miez de romantism si RALUCA se declara admiratoarea nemuritoarelor poezii ale poetului MINULESCU. Multe  fete ii invidiaza garderoba. RALUCA spune ca are in dressing peste 40 de rochii si fiecare are o poveste anume si o transpun intr-o stare anume.


facebook raluca lazarut blog vedete

Este RALUCA vreodata trista? Probabil dar are ea o reteta imotriva tristetii.  In orice moment greu RALUCA cauta in suflet amintirile care se leaga de copilarie. E fericita pentru acea perioada pe care o considera "CEA MAI SFANTA PERIOADA PE CARE AM TRAVERSAT-O."


" PENTRU MINE COPILARIA INSEAMNA PRINSUL CARABUSILOR,RASUL PINA MI SE TAIA RESPIRATIA,CULESUL ZMEUREI, ZAPADA DE UN METRU, DULCETA DE VISINE , MIROSUL DE SCORTISOARA SI SENTIMENTUL CA NU MI SE POATE INTAMPLA NIMIC RAU."

De atunci si pina azi RALUCA a pastrat gustul pentru ras. Si nu ar fi rau sa tineti minte acest lucru daca va trece prin gand sa o cuceriti pe finuta bruneta. RALUCA a declarat ca la o prima intalnire cu un barbat prefera sa rada in hohote. Si atentie! Nu ii plac de fel barbatii cu buze subtiri. In opinia ei acesti barbati sunt rautaciosi.

RALUCA LAZARUT a intrat in colectivul televiziunii KANAL D. II considera o adevarata familie A gasit oameni pasionati, seriosi, profesionisti.  De aceea RALUCA isi doreste sa ramna aici cat mai mult timp. Pentru ca traverseaza o perioada fericita a vietii. Iubirea mai poate astepta. Se concentreaza asupra proiectelor profesionale. Si aici intra si munca de voluntariat. S-a implicat de la inceput si de atunci ori de cate ori i se cere ajutorul nu il refuza.

Alaturi de alte vedete din ograda KANAL D, RALUCA LAZARUT a paticipat la teledonul organizat in sprijinul copiilor cu autism. De cate ori participa la vreun eveniment monden sau caritabil impresioneaza placut prin aparitiile sale. Rochiile ei sunt laudate iar RALUCA le poarta cu eleganta si  atitudine. RALUCA LAZARUT  ramane fidela muncii de televiziune care i-a schimbat viata. Este ca un virus la care RALUCA nu vrea sa cunoasca antidotul.

În continuare o galerie foto care ne arată că vedeta cu chip angelic și tupeu de diavoliță nu a ezitat să își pună în valoare calitățile cu care au înzestrat-o Natura și mama ei ...




































RALUCA LĂZĂRUȚ - DIAVOLIȚA CU CHIP ANGELIC



La una din cele două ediții a reality-show-lui „Big Brother” apărea o fată frumoasă care se numea Raluca Lăzăruț.
Din prima a mărturisit că prezența ei acolo se datora faptului că dorea să devină celebră.
Cu chip angelic, tupeu cât cuprinde, cu un zâmbet cuceritor și dotată cu un corp de invidiat, unii afirmând că are unul din cele mai frumoase funduri din România părea a avea porțile succesului deschise.
Cine era de fapt Raluca Lăzăruț?
Conform biografii.famouswhy.ro:
Raluca Lazarut este o tanara din Deva, care a cochetat ani de zile cu modelling-ul. S-a mutat la Timisoara pentru a urma cursurile Facultatii de Litere-sectia engleza-romana, de la Universitatea de Vest. Cariera:In acelasi timp s-a angajat ca translator la Agentia Regionala de Dezvoltare si a incheiat un contract cu o agentie de modelling. Insa mirajul Capitalei a influentat-o si pe Raluca, ea lasand Timisoara si pozand sexy in FHM, ca "studenta lunii". Raluca a ajuns cunoscuta datorita participarii la concursul "Big brother". Si-a anuntat parintii ca vrea sa participe la Big Brother numai dupa ce a ajuns in cea de-a doua faza a selectiei, alaturi de 599 de canditati. Ea a motivat acest gest prin dorinta de a avea o cariera in televiziune. Dupa ce s-a terminat concursul, ofertele au inceput sa apara pentru frumoasa bruneta, astfel ca a facut o emisiune de divertisment la National tv. S-a mutat apoi pentru aproape 2 ani de zile la pupitrul stirilor sportive de la Antena 3. In prezent, Raluca este prezentatoarea emisiunii "Super Bingo Metropolis" de la Antena 1. inca din adolescenta. In timpul facultatii a inceput sa participe la prezentari de moda.Pe scurt despre Raluca Lazarut:Nume: Raluca LazarutLocul nasterii: Deva, RomaniaData nasterii: 05 Noiembrie 1982Parinti: Mama Liliana Stef, tatal Voicu LazarutFrati/Surori: Un frate HoriaCuloarea ochilor: VerziCuloarea parului: SatenInaltime: 1.69Greutate: 54 kgDimensiuni: 90-60-89Nationalitate:RomanEtnie: RomanStare civila: NecasatoritaOcupatie: PrezentatoareStudii: Facultatea de Litere
Raluca Lazarut s-a facut remarcata inca de cand a participat la emisiunea "Big Brother", dar a intalnit succesul dupa ce a pozat in revista "Playboy" si a fost cooptata in echipa de la Antena 1.
Raluca Lazarut este una dintre cele mai frumoase femei din televiziune de la noi, furand inima multor barbati din showbiz-ul autohton, a reusit sa fascineze prin frumusetea ei, dar si prin naturaletea ei.
O altă biografie a Ralucăi e publicată în 2012 pe vedeteblog.com :

Biografia RALUCA LAZARUT, Viata ca teatru de la BIG BROTHER la JURNAL DE STIRI KANAL D

RALUCA LAZARUT a implinit 30 de ani. De la BIG BROTHER,la aparitia in PLAY-BOY, prezentatoarea stirilor de pranz ,KANAL D a traversat tineretea,acum traieste perioada inceputului de maturizare. Nascuta la 5 noiembrie 1982,la DEVA a terminat FACULTATEA DE LITERE a UNIVERSITATII DE VEST  TIMISOARA. Are un frate care s-a casatorit de curand iar RALUCA a devenit nasa fetitei fratelui.




RALUCA LAZARUT a pasit  spre experienta BIG BROTHER cu speranta ca va cunoaste celebritatea. Si asa s-a si intamplat.  A intrat in lumea mondena s-a afisat la bratul crailor de DOROBANTI. A suscitat interes printre barbatii mondeni. Doar era domnisoara fara inhibitii. Aparitia in revista cu iepuras destinata barbatilor a insemnat mereu o rampa de lansare.


raluca lazaruta wiki blog vedete
RALUCA s-a aratat mai departe lipsta de emotii in fata paparazzilor care relatau  cum isi punea slipul direct pe plaja, si nu isi facea probleme de imagine. In schimb conduce cu placere un BMW,dar nu isi pune ochelarii cand sofeaza. Si asta desi are un defect de vedere. Poarta ochelarii doar acasa . Atunci cand prezinta jurnalele poarta lentile de contact.

A relatat in repetate randuri ca vede viata ca pe o piesa de teatru. "NU CONTEAZA CAT DE SCURTA SAU CAT DE LUNGA ESTE VIATA ,CI CAT DE BINE JUCATA ESTE." Si-a amenajat singura apartamentul si e fericita desi s-a despartit de ultimul iubit ,medicul stomatolog din PITESTI, TIBERIU IRIMIA.

Se pare ca desi au stat impreuna patru ani, RALUCA nu a dorit sa isi intemeieze o familie si nici nu a dorit sa devina mama. Desigur ca isi doreste aceste lucruri dar nu acum. RALUCA este o femeie directa care nu se sfieste  sa spuna lucrurilor pe nume. Se trezeste dimineata si cu zambetul pe fata ii spune iubitului ca nu il mai iubeste. Probabil ca deocamdata nu o deranjeaza sa fie singura.

Raluca spune ca singuratatea are beneficii cum ar fi acelea ca are mai mult timp si nu are cui sa dea explicatii mai ales cand doreste sa inopteze la un prieten. Si are destul timp pentru o intalnire magica cu prietenele. Poate lua masa in oras si se poate delecta cu o masa delicioasa.

Domnisoara RALUCA are gusturi rafinate cand vine vorba de preferinte culinare.  Mancarea libaneza si cea turceasca,fructele de padure, ananasul si supa crema de rosii sunt doar cateva din mancarurile preferate.
Nu se ingrijoreaza pentru caloriile acumulate. La 1,69 cm inaltime  are 54 de kg. Si ca orice domnisora care se mandreste si cu un intelect cel putin pe masura fizicului, RALUCA isi petrece mult timp citind.

GABRIEL GARCIA MARQUEZ,ORHAN PAMUK, SARA GRUEN sunt scriitorii preferati. Cand are timp RALUCA mai trece pe la sala de sport. Si inotul si echitatia intra in ecuatie cand e vorba de mentinerea siluetei. RALUCA are o biblioteca mare  si nu e doar pentru decor. Soferita RALUCA e grijulie cand vine vorba de masina pe care o conduce. Aidoma multor domnisoare din show-biz,RALUCA are o masina dotata cu lucruri de schimb, creme, parfumuri ba chiar si ceva mancare pentru orele petrecute in trafic. De preferinta ceva care sa nu ingrase. Daca vei sta alaturi de RALUCA atunci cand sofeaza te va invita la o portie de pufuleti.

RALUCA colectioneaza fanioane din vremea copilariei,o pasiune mostenita de la tatal sau. In colectia ei vom gasi peste 50 de fanioane. si multe stilouri. Ce ii mai place RALUCAI? Sa scrie. Nu este exclus ca peste ani bruneta sa revina la catedra doar  facultatea pe care a terminat-o ii permite sa predea limba romana si engleza. Sau poate se va ocupa de scris un roman.

Cine citeste poezie are un miez de romantism si RALUCA se declara admiratoarea nemuritoarelor poezii ale poetului MINULESCU. Multe  fete ii invidiaza garderoba. RALUCA spune ca are in dressing peste 40 de rochii si fiecare are o poveste anume si o transpun intr-o stare anume.


facebook raluca lazarut blog vedete

Este RALUCA vreodata trista? Probabil dar are ea o reteta imotriva tristetii.  In orice moment greu RALUCA cauta in suflet amintirile care se leaga de copilarie. E fericita pentru acea perioada pe care o considera "CEA MAI SFANTA PERIOADA PE CARE AM TRAVERSAT-O."


" PENTRU MINE COPILARIA INSEAMNA PRINSUL CARABUSILOR,RASUL PINA MI SE TAIA RESPIRATIA,CULESUL ZMEUREI, ZAPADA DE UN METRU, DULCETA DE VISINE , MIROSUL DE SCORTISOARA SI SENTIMENTUL CA NU MI SE POATE INTAMPLA NIMIC RAU."

De atunci si pina azi RALUCA a pastrat gustul pentru ras. Si nu ar fi rau sa tineti minte acest lucru daca va trece prin gand sa o cuceriti pe finuta bruneta. RALUCA a declarat ca la o prima intalnire cu un barbat prefera sa rada in hohote. Si atentie! Nu ii plac de fel barbatii cu buze subtiri. In opinia ei acesti barbati sunt rautaciosi.

RALUCA LAZARUT a intrat in colectivul televiziunii KANAL D. II considera o adevarata familie A gasit oameni pasionati, seriosi, profesionisti.  De aceea RALUCA isi doreste sa ramna aici cat mai mult timp. Pentru ca traverseaza o perioada fericita a vietii. Iubirea mai poate astepta. Se concentreaza asupra proiectelor profesionale. Si aici intra si munca de voluntariat. S-a implicat de la inceput si de atunci ori de cate ori i se cere ajutorul nu il refuza.

Alaturi de alte vedete din ograda KANAL D, RALUCA LAZARUT a paticipat la teledonul organizat in sprijinul copiilor cu autism. De cate ori participa la vreun eveniment monden sau caritabil impresioneaza placut prin aparitiile sale. Rochiile ei sunt laudate iar RALUCA le poarta cu eleganta si  atitudine. RALUCA LAZARUT  ramane fidela muncii de televiziune care i-a schimbat viata. Este ca un virus la care RALUCA nu vrea sa cunoasca antidotul.

În continuare o galerie foto care ne arată că vedeta cu chip angelic și tupeu de diavoliță nu a ezitat să își pună în valoare calitățile cu care au înzestrat-o Natura și mama ei ...