sâmbătă, 26 octombrie 2013

Anda Adam ...

Anda Angelica  Adam ... 

A explodat în muzica românească odată cu melodia "Nu mă uita" cântată alături de "Racla"...
Era o fată drăguţă, talentată, energică şi cu un zâmbet plăcut .. în general o prezenţă agreabilă. 
În presa de scandal nu a apărut aşa că era considerată o fată relativ cuminţică ...

În ultima vreme Anda, după o destul de lungă relaţie cu Victor Slav, Anda s-a trezit lăsată neconsolată de acesta şi la cei 33 de ani (e născută pe 27 Aprilie 1980) iată că o găsim în toată presa tabloidă.
Totul a început când Slav, fostul iubit al Andei a plecat să se însoare cu silicoanele Biancăi Drăguşanu.
Unii spun că din motive de publicitate, s-a ţesut o poveste cu un amor între ea şi controversatul creator de modă, Cătălin Botezatu imediat ce foştii parteneri de budoar a celor doi şi-au pus pirostriile.
Bomba e explodat în media când, un relativ necunoscut italian, Marco Pisani, aruncă în presă o scurtă poveste de amor nebun cu Anda.




Italianul - scrie Libertatea - susţine că în urmă cu un an Anda Adam a ajuns în clubul său din Timişoara, loc unde aceasta i-ar fi cerut numărul de telefon unuia dintre angajaţi, după ce anterior se interesase dacă Pisani are sau nu iubită.
"Ei (n.r. Anda Adam şi Cătălin Botezatu) fac asta pentru imagine. În iulie, la data de 20, am dormit la ea acasă. Am aflat la Sibiu că ar fi cu Botezatu. Mi-a dat mesaj: "Uite că trebuie să apar cu Botezatu". Eu am 43 de ani, fata e faină, ne-am distrat. Ea are 33 de ani, nu mai e un pescăruş. Fără discuţii este o femeie foarte frumoasă. Arată bine, pot să vă spun eu. Eu am fost şi cu multe fete mai cunoscute. Numai că e un pic rece pentru mine. Mie îmi place ca o fată să fie mai pupăcioasă. Am dormit cu ea. Eu peste tot, la casele mele, am camere de luat vederi. Acum vă arăt un pic, doar când a intrat", a spus Pisani.
Pe imaginile prezentate în emisiune se observă cum Anda Adam intră în casa acestuia la data de 1 septembrie, la ora 4.50 şi iese la ora 11.14, cu părul răvăşit.
"Am mai multe filmări. Asta e numai de afară, dar am şi de casă. S-a întâmplat de mai multe ori. Nu vreau să mă dau şmecher că am fost cu Anda Adam. Eu am banii mei, nu m-a interesat. M-a deranjat că a vorbit urât despre mine", a mai spus italianul.
"Mi se pare hilar tot ce se întâmplă. Mă face să mă gândesc la proverbul «vulpea, când n-ajunge la struguri, zice că sunt acri». Dintr-o simplă politeţe şi o socializare ca între doi oameni normali văd că s-a ajuns în această situaţie deplasată. Nu am nicio relaţie cu acest om. Observ că recurge la declaraţii închipuite şi jenante în presă. Nu aşa se cucereşte o femeie. Nu pe mine, cel puţin. Cred că îşi doreşte publicitate. Este o relaţie strict în imaginaţia lui şi mi se pare deplasat că aşa se comportă un bărbat de 43 de ani cu un asemenea statut social. Observ că se agaţă de tot felul de scenarii închipuite pentru a apărea în ziare. Ca de exemplu, susţinând că el mi-a trimis acel buchet de trandafiri pe care l-am postat pe Facebook. Credeţi-mă, gestul a fost făcut de cu totul altă persoană. O persoană care preferă discreţia şi care ştie cum se comportă un adevărat gentlemen", a declarat Anda Adam pentru LIBERTATEA.




Privitor la relaţia cu Pisani, Anda Adam neagă cu vehemenţă, rămânând cuvântul ei, împotriva cuvântului lui.




Dacă m-ar întreba cineva, aş zice că individul nu prea îmi prezintă încredere, italianul părând doar un doritor de notorietate. Dar cum nu poţi băga mâna în foc dacă nu ai ţinut de lumânare ... 
Cam prea par toate cusute cu aţă albă .. prea sunt prezenţi mulţi cei care trăiesc din imagine.. din prezenţa pe ecran fără de care îi cam uită lumea în doi timpi şi trei mişcări

Cum nu aş vrea să dau cu bolovanul degeaba, mă gândesc că e bine să ne uităm un pic în biografia Andei.



Biografie Anda Adam (cf.biografii.famouswhy.ro )

Înca de la varsta de 16 ani Anda Adam a cunoscut succesul pe plan muzical, aceasta incepand o colaborare cu faimoasa trupa RACLA.

Cariera:

Inca de la prima colaboarare Anda a fost incantata de lumea muzicala si s-a hotarat sa persevereze pentru a-si face o cariera in acest domeniu. Anda a inregistrat cu trupa RACLA piesa "Nu ma uita" care a avut un imens succes pe piata muzicala si a intrat foarte repede in atentia caselor de productie si a producatorilor muzicali. La scurt timp dupa ce piesa inregistrata cu RACLA Anda a lasnat si o piesa cu Marijuana numita "Fete rele" ce a dus mai departe succesul Andei in lumea muzicala. 

Tanara cantareata a fost ambitioasa si a lansat hit dupa hit si astfel a devenit artista preferata a producatorilor si a caselor de productie. Anda nu s-a lasat si a continuat sa cante desi pe piata muzicala si in acest domeniu sunt foarte putini cei ce rezista. A existat un moment in care a incercat sa isi faca propria afacere dar acest lucru nu a avut succes. Anda si-a deschis propriul salon de frumusete unde a lucrat cot la cot cu angajatii dar din pacat nu a facut fata vremurilor grele, ea fiind implicata si in proiectele muzicale. 


A facut o pauza, timp in care nu a mai lansat nimic si s-a apucat de lectii de canto. Anda a lansat piesa "Ce ti-as face" unde a colaborat cu Alex si apoi piesa "Nai nai" unde a colaborat cu Bishop dar si cu Smiley si Randi, ambele piese devenind hituri. Anda s-a bucurat de un real succes in lumea muzicala si inca se bucura pentru ca piesele ei fac furori si in prezent. 

De ce ne place Anda Adam?

Anda Adam este o faimoasa cantareata si dansatoare care si-a cladit o cariera de succes in lumea muzicii. Anda Adam are o multime de fani in tara si este iubita si admirata de multe persoane. Ne place Anda Adam pentru ca este o femeie frumoasa si talentata.

De ce este Anda Adam faimoasa?

Anda Adam a devenit o cantareata de succes in Romania dar si in strainatate iar piesele ei lansate au devenit hit dupa hit si au incantat publicul. Anda Adam este faimoasa pentru ca este o talentata cantareata si dansatoare.

Pe scurt despre Anda Adam:

Nume: Anda Angelica Adam
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Data nasterii: 27 aprilie 1980
Parinti: Angelica Adam si Andrei Adam
Frati / Surori: Un frate, Vlad Adam
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Brunet
Inaltime: 1,63 cm
Grautate: 57 kg
Nationalitate: Romana
Porecle: Ada
Sot: Necasatorita
Copii: Nu are copii
Ocupatie: Cantareata, dansatoare
Studii: Liceu si facultate

Discografie:

Anda a lansat doua albume pe parcursul carierei sale:

• Confidential ce contine piesele:

1. Ce ti-as face
2. Ajutor
3. RaggaStyle
4. Nai, nai
5. Nu sunt cuminte
6. Ochii ei
7. Te voi iubi
8. Faceti loc
9. Al noualea cer
10. Dragostea doare

• Queen of Hearts ce contine piesele:
1. Sufletul meu
2. Bairam
3. Opriti planeta
4. English Teasing
5. Se anunta ploi
6. Tell Me Yes, Tell Me No
7. Stai nu ma certa
8. What Is Love
9. Down Down
10. Punani

Articole despre Anda Adam

Despre Anda Adam Partea I
Viata Sentimentala Si Relatia Cu Presa A Cantaretei Anda Adam
Cariera Andei Adam In Prezent

Anda Adam News

Anda Adam Indragostita de Victor Slav (July 26, 2010)
Just For You Este Noul Single a Artistei Anda Adam (July 26, 2010)
Femeia Perfecta In Viziunea Lui Victor Slav (August 13, 2010)
Vicor Slav Nu Are Planuri De Casatorie (August 13, 2010)

Un articol pe sufletul curioşilor, cam ieşit din tipare este unul despre momentul devenirii ei ca femeie ... DEZVIRGINAREA ... E oare cineva curios, când, unde cum şi cu cine şi-au pus-o vedetele prima dată?



Am dezvirginat-o pe Anda la 15 ani!

Vedetele noastre mioritice ascund o poveste a lor, in mare parte numai de ele stiuta. Dar si secretele bine ascunse ies, uneori, la iveala. De pilda, Anda Adam si-a pierdut virginitatea inca de la 15 ani. Primul barbat din viata artistei a fost un ta. 
Vedetele noastre mioritice ascund o poveste a lor, in mare parte numai de ele stiuta. Dar si secretele bine ascunse ies, uneori, la iveala. De pilda, Anda Adam si-a pierdut virginitatea inca de la 15 ani. Primul barbat din viata artistei a fost un tanar nascut in aceeasi zi cu ea, pe 27 aprilie, dar cu un an mai mic. Ei s-au cunoscut prin intermediul mamelor lor, care lucrau la Sala Palatului, la un cunoscut salon de infrumusetare din acea vreme, care, odata ce au descoperit ca cei doi copii au in comun data nasterii, au decis sa le faca si cunostinta. Intre Anda, domiciliata la acea vreme intr-o casa nationalizata din cartierul Giulesti, si Razvan Cottching s-a nascut o frumoasa poveste de dragoste, ce a durat nu mai putin de trei ani si jumatate. Vinovata de despartire a fost chiar cantareata. Odata ce a simtit gustul succesului, Anda a crescut standardul, dorindu-si, se pare, altceva. Pentru ea insa, Razvan a ramas doar o amintire, primul barbat din viata sa. 
L-a inselat cu un bodyguard 
La acea vreme, Anda era o fata micuta de statura si slabuta, facea patinaj si inot. Razvan, absolvent al Liceului I.L. Caragiale, a sprijinit-o si a ajutat-o, tatal sau fiind un om de afaceri prosper. Relatia cu artista a inceput insa a se raci la scurt timp dupa ce aceasta a implinit 18 ani. Anda dansa deja in localuri cunoscute, avea spectacole in diverse restaurante, precum Doi cocosi, si se lansase, tot cu ajutorul prietenului, si in televiziune. Razvan era si cel care ii facea la acea vreme negativele, pe banii lui. Ruptura definitiva s-a produs in momentul in care Anda l-a inselat pe Razvan cu un bodyguard dintr-un club bucurestean. Ei au mai pastrat legatura doar telefonic. Din acel moment, artista a stiut ce vrea, ea devenind iubita unui bogatas din Giurgiu, care detinea o avere considerabila.

Patroana de salon
In prezent, Anda are propria afacere, care-i aduce un profit frumusel. Probabil luand exemplu de la mama sa, care a lucrat la un coafor, artista si-a deschis propriul salon de infrumusetare, situat in centrul Capitalei, cu preturi accesibile. Aparatura, foarte moderna, este achizitionata tocmai din America. 

Indragostita de Victor Slav
Anda Adam este, de cateva luni, iubita prezentatorului rubricii Meteo de la Pro TV, Victor Slav. Ne este foarte bine impreuna si nu avem nici un motiv sa ne ascundem. Nu am crezut ca pot simti ceea ce simt pentru Victor. Este un om minunat. Ne-am dat seama ca sentimentele pe care le avem sunt sincere si foarte puternice. Suntem foarte indragostiti. Nu e o toana pentru nici unul dintre noi, spune cantareata. Anda si Victor s-au cunoscut in urma cu cateva luni, cu ocazia show-ului Dansez pentru tine, la care au participat. Desi cantareata s-a indragostit pe loc de prezentator, acesta a avut ochi pentru ea abia dupa ce artista a fost eliminata din concurs. La acea vreme, artista spunea ca se va casatori cu prietenul ei de atunci, Bogdan. 
Am fost primul barbat din viata ei. Cat timp am fost impreuna, eu m-am ocupat de Anda si pot spune ca in mare parte s-a realizat cu ajutorul meu. Ea era o saraca. Razvan Cottching (primul barbat din viata Andei)