duminică, 24 noiembrie 2013

Devastatoarea Mădălina Ghenea

"Femeia asta este ilegal de sexy" spunea cineva  despre Mădălina Ghenea, fetiţa plecată de la Tip Top Minitop şi ajunsă unul din cele mai apreciate modele din lumea modei de mare clasă... 
Mădălina Ghenea s-a născut la 8 august 1988 la Slatina. Încă de la o vârstă fragedă a fost în lumina reflectoarelor, participând la celebra emisiune tv „Tip Top Minitop”. Timp de 7 ani, Mădălina a luat lecții de balet, dar și de pian.A absolvit Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina, reușind să se dedice și carierei ce avea să înceapă. A avut o relație cu celebrul actor Leonardo DiCaprio. Mădălina este iubitoare de animale, o pasionată a misticismului și a numerologiei. Cariera sa în domeniul modei a început pe când avea doar 15 ani, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. A participat la prezentări de modă în toată lumea, România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau Spania. Prin urmare, Mădălina se declară „cetățean al lumii, cu viața într-o valiză”.
Printre reclamele cele mai cunoscute se numără cele la branduri ca La Perla, Lovable, Lise Charmel, Peroni, New Yorker, Borghetti, Sloggi, Grimaldi Mare, Max Well, Lormar, Amarea, Primadonna, Quelle, Margherita Mazzei, Lascana, Von Dutch, Parah, Lepel sau Huntermoller.A atras atenția presei din România odată cu lansarea videoclipului melodiei Il tempo tra di noi a lui Eros Ramazzotti, în care apare în rolul iubitei cunoscutului cântăreț. În 2008 este una din protagonistele celebrului calendar PERONI.In anul 2010, debuteaza în televiziune și acceptă să participe la concursul Ballando con le stelle, devenind partenera lui Simone Di Pasquale.
Din 2011 este imaginea companiei de telefonie mobila TRE-Italia pentru care filmează un spot publicitar alături de îndragitul actor Raoul Bova. De asemenea din același an devine imaginea producătorului de haine pentru dans DEHA și a celebrei curse pentru mașini de epocă Mille Miglia. Debutul sau ca actriță îl face în 2011 în rolul Irinei din filmul italian I soliti idioti.
Mădălina a fost declarată una dintre cele mai dorite și sexy femei ale anului 2012 de către site-ul pentru bărbați AskMen.com.